Het Zwin
Het Zwin Het Zeeuwse Landschap

Fiets- en wandelexcursie Zeeuws-Vlaamse kust

donderdag 9 mei 2024 9:00 tot 12:00

Geniet van een fiets- en wandelexcursie in de omgeving van ’t Zwin en Retranchement. Gids Elly woont in de omgeving en weet alle mooie plekken en vogel hotspots te vinden. Ze kent de omgeving op haar duimpje! 

Beleef de prachtige natuur van ’t Zwin en de rijke cultuurhistorie rondom Retranchement. De diversiteit van flora, fauna en erfgoed die je onderweg tegenkomt, maakt dit tot een hele afwisselende excursie voor iedereen die van natuur en cultuur houdt. 

We maken een mooie tocht op de fiets via Het Zwin, waarin we drie stops invoegen. Hier is de mogelijkheid om door een telescoop de vogels te bekijken. Vervolgens fietsen we door via Retranchement waar we wandelen naar Fort Maurits. Hierna fietsen we weer terug naar de verzamelplek. 

De verwachte lengte is ongeveer 3 uur. Neem wat te eten en te drinken mee. Zorg voor stevige schoenen (die vies mogen worden) om ook te kunnen wandelen en vergeet je verrekijker niet! 

Voor meer informatie, reserveren en tarieven: https://www.hetzeeuwselandschap.nl/activiteiten

Locatie