Het Zwin
Het Zwin Het Zeeuwse Landschap

Zilte Zeeuwse natuur

zaterdag 4 mei 2024 10:00 tot 12:30

Een ervaren gids neemt je mee door de duinen, over het strand en door een stukje schorlandschap. Ontdek de zilte Zeeuwse Natuur van Het Zwin.  Deze afwisselende excursie is ook heel geschikt voor kinderen! 

De gids vertelt je in 2,5 uur alles over dit bijzondere gebied en neemt je mee op reis door het verleden, toen vanaf hier de belangrijke zeearm landinwaarts slingerde. De planten die hier groeien zijn dan ook echte bikkels, die niet bang zijn van een koude zoutwaterdouche. Talloze kustvogels scharrelen hier hun kostje bijeen. 

Het is aan te raden om laarzen te dragen. En neem je verrekijker mee om naar de kustvogels te kijken. 

Voor meer informatie, reserveren en tarieven: https://www.hetzeeuwselandschap.nl/activiteiten

Locatie