poster 2023
poster 2023 bezoekersmanagement Hulst

Kunstgalerie Hulst

zaterdag 4 mei 2024 9:00 tot zondag 26 mei 21:00

Wandel mee langs de kunstwerken van lokale kunstenaars die exposeren bij lokale ondernemers! Stem op jouw favoriete kunstwerk én maak kans op een Inulst cadeaubon van 20 euro! 

Er zijn ca 25 ondernemers in de vesting Hulst, die in deze periode hun etalage beschikbaar stellen als expositieruimte voor de Kunstgalerie. Er wordt een brochure gemaakt met de wandelroute langs de galerie, waarin alle deelnemende zaken en kunstenaars zijn opgenomen. Deze wordt via deelnemende bedrijven, kunstenaars en het Infopunt Inulst verspreid. Voor herkenbaarheid van de deelnemers staat aan de voordeur een Vosje, veelal getransformeerd tot een kunstwerk en zit er een sticker op de etalageruit met het volgnummer uit de brochure.

Locatie