poster weekend verdedigingserfgoed
poster weekend verdedigingserfgoed Gino vd Broecke

Weekend van het Verdedigingserfgoed

zaterdag 20 april 2024 13:00 tot zondag 21 april 17:00

Eeuwenlang zorgden forten, bunkers, vestingen en linies voor de verdediging van ons land. Samen vormen zij het verdedigingserfgoed in Nederland. Op 20 en 21 april worden er honderden boeiende bouwwerken opengesteld, waaronder de vestingwerken van Hulst. Een gloednieuw evenement! Van Den Helder tot Maastricht is er van alles te zien en te doen: spannende excursies, ravotten in de natuur, museumbezoek en genieten van smaakvol eten en drinken.

Dit weekend kun je je inschrijven voor een gratis excursie van één uur over de vestingwerken van Hulst én een gratis bezoek aan Museum Hulst. Aanmelden kan via infopunt@hulstnet.nl

beide dagen 13.00 uur - 14.30 uur - 15.00 uur

Locatie