Waterdunen
Waterdunen Het Zeeuwse Landschap

Ontdekkingstocht Waterdunen

zaterdag 20 april 2024 13:00 tot 16:00

Op de grens van land en zee in de buurt van Breskens vind je het unieke natuurgebied Waterdunen. 

In dit nieuwe natuurgebied, waar eb en vloed het ritme van de dag bepalen, kun je heerlijk wandelen terwijl je vogels van dichtbij kunt observeren. Door de unieke ligging ontstaat een fraai samenspel tussen water en land, zilt en zoet, eb en vloed. 

Samen met de gids maak je gedurende 3 uur een wandeling van 5 km langs de zilte landbouwgronden en de vogeleilanden in het getijdengebied. Vanuit de vogelkijkhutten zijn de eilanden goed te overzien en kun je de vogels van dichtbij bekijken.

Voor meer informatie, reserveren en tarieven: https://www.hetzeeuwselandschap.nl/activiteiten

Locatie