Afbeelding
Harmonie Hulst

Jeugdmatinee Harmonie Hulst

zondag 14 april 2024 14:00 tot 17:00

Een feestelijk muzikaal evenement om de jeugd kennis te laten maken met het plezier van samen muziek maken bij de harmonie. Met het thema “Circus” is gezelligheid gegarandeerd. Óók voor vaders, moeders, broers, zussen, opa’s, oma’s... kortom iedereen! Jeugdcircus Reinardi verzorgt voor en na de voorstellingen allerlei circus-demonstraties. Sprinkles Schmink voorziet de kids van mooi geschminkte gezichtjes. Na het concert van Harmonie Hulst zal het Nieuw Talent Orkest laten zien wat dit aanstormend talent al allemaal kan! De presentatie van deze middag is in handen van Frans de Schepper. Kaarten verkrijgbaar aan de kassa of via leden van de Harmonie. Meer info op de facebookpagina van Harmonie Hulst.

Locatie