Afbeelding
ZorgSaam

Inspiratieavond AYA: voor jongvolwassenen die met kanker te maken hebben (gehad).

woensdag 10 april 2024 19:00 tot 21:30

Op jonge leeftijd kanker krijgen is niet niks. Speciaal voor jongvolwassenen (18 tot en met 39 jaar) met kanker is het AYA-zorgnetwerk opgericht waar Adrz, Bravis en ZorgSaam bij zijn aangesloten. Deze drie ziekenhuizen organiseren op woensdag 10 april een inspiratieavond om jou in contact te brengen met andere AYA’s (jongvolwassenen) uit de omgeving en om samen tips te krijgen en uit te wisselen.

We nodigen jou en een naaste graag uit voor deze inspiratieavond waarbij we onder andere een psycholoog, seksuoloog en ergotherapeut het woord geven over onderwerpen waar jij als jongvolwassene met kanker mee te maken hebt. Tussendoor is er ruimte voor een borrel en een praatje en kun je de informatiemarkt met enkele interessante stichtingen en organisaties bezoeken. 

Wil jij hierbij zijn? Meld jezelf en jouw naaste aan via aya@adrz.nl.

De AYA teams van Adrz, Bravis en ZorgSaam