Afbeelding
Een beeld van de repetitie van toneel 't Spektakel Axel

‘t Spektakel Axel speelt: “Welkom terug, tante” op 24 & 25 februari en 1 & 2 maart

zaterdag 24 februari 2024 19:30 tot 22:30

Wanneer oudtante Julia komt logeren, brengt dat freule Emma in een zeer lastig parket. In haar brieven aan tante heeft ze een compleet gezin bij elkaar gefantaseerd, terwijl ze in werkelijkheid alleen met haar dochter op het landgoed woont. Een aantal personen moet en zal meewerken aan het toneelspel dat Emma heeft opgezet. Loopt dit goed af? Natuurlijk wel, maar zeker niet zonder kleerscheuren!

Geniet van een heerlijk avondje uit in cultureel centrum de Halle te Axel. De voorstellingen op vrijdag en zaterdag beginnen om 20.00 uur, de voorstelling op zondag om 14.00 uur (matinee). Kaarten á 10 euro zijn te koop via www.toneeltspektakel.nl en bij de Bruna te Axel (contant afrekenen). Kinderen betalen bij ‘t Spektakel 5 euro. Kinderkaartjes zijn alleen te reserveren via de website.

‘t Spektakel is bij velen bekend van de act als levende standbeelden op de Kerstmark afgelopen december. Hier beeldden zij de aardappeleters uit. Daarnaast brachten spelers ontroerende scenes ten tonele, tijdens de nachtwandeling van ‘t Gdynia museum in september jongstleden. Maar bovenal speelt ‘t Spektakel sinds 2001 vrijwel jaarlijks toneelstukken met de nodige humor erin, zoals dit jaar bij ‘Welkom terug, tante’. Komt dat zien, geniet van een heerlijk avondje uit en waan je in een zomers en vooral komisch tafereel!

Locatie