Sneeuwklokjes op Hof Zjevernie te Oostburg
Sneeuwklokjes op Hof Zjevernie te Oostburg Marjan de Feijter

Sneeuwklokjesfestijn Hof Zjevernie Oostburg

zaterdag 17 februari 2024 14:00 tot zondag 18 februari 17:00

Op zaterdag 17 en zondag 18 februari 2024 vindt ons tweede sneeuwklokjesfestijn plaats. U bent van harte welkom tussen 14.00 en 17.00 uur voor onze sneeuwklokjesverkoop en een bezoek aan onze sneeuwklokjestuin waar tientallen verschillende soorten sneeuwklokjes bloeien. Er zijn ook al andere voorjaarsbloeiers te zien, zoals helleborussen, winterakoniet en dwergiris. In de garage wordt voor de inwendige mens gezorgd. Hier is koffie/thee met huisgemaakt gebak te koop. Ook kunt u hier genieten van onze verzameling sneeuwklokjesartikelen en bladeren in onze sneeuwklokjeslectuur.

De entree voor het Sneeuwklokjesfeest is gratis.

Meer info op www.hofzjevernie.nl

Locatie