Palliatieve zorg
Palliatieve zorg Foto: Hulst voor elkaar

Lezing Palliatieve zorg - leven toevoegen aan de dagen

donderdag 8 juni 2023 14:00 t/m 16:00

Kwaliteit van leven ook als je ongeneeslijk ziek bent.

Een onderwerp waar we allemaal mee te maken krijgen maar liever niet aan willen denken. Als je in de laatste fase van je leven bent gekomen(door ziekte of ouderdom) kun je veel steun hebben aan palliatieve zorg. 

Palliatieve zorg is zorg niet gericht op genezing, maar op de kwaliteit van leven van de zieke en van hun naasten. Op wat zij belangrijk vinden en wat zij nodig hebben in de laatste fase van hun leven. Zodat het leven zo fijn en prettig mogelijk is, ondanks dat ze ziek zijn. 

Tijdens deze lezing komt het palliatief team van ZorgSaam vertellen over deze vorm van zorg en het belang ervan.

Toegang is gratis. 

Aanmelden graag voor 6 juni 2023 via: info@hulstvoorelkaar.nl of telefonisch: 0114-684700

Locatie