in bibliotheek Terneuzen
in bibliotheek Terneuzen Foto: BoekStart

BoekStartdag

zaterdag 3 juni 2023 10:00 t/m 12:30

Kom zaterdag 3 juni naar de BoekStartdag in Bibliotheek Terneuzen waar de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom krijgen. Ontdek hoe fijn het is om samen met je kindje met boekjes en taal bezig te zijn.

Doe om 10:30 uur of 11:30 uur mee met een workshop Gebaren met baby’s en kinderen door Kim Opdecam van Schattige handjes .Om 11.00 uur en 12.00 uur is er Muziek op schoot door Annemiek, onze boekfiets- en voorleesvrijwilliger.

Daarnaast zijn er diverse voorleesmomenten in de bibliotheek. Ook kunnen kinderen in hun favoriete prentenboek gefotografeerd worden d.m.v. het greenscreen!

Zaterdag 3 juni van 10:00 - 12:30 uur in Bibliotheek Terneuzen

Aanmelden via biebzvl.nl

BoekStart is een leesbevorderingsprogramma voor ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar. Kinderen die al op jonge leeftijd in aanraking komen met boeken ontwikkelen een voorsprong waar ze hun hele leven voordeel van hebben. Samen naar een boek kijken, illustraties aanwijzen en benoemen, versjes leren, verhalen vertellen en ernaar luisteren, versterkt bovendien de band tussen ouder en kind.

Locatie