Afbeelding
Foto: DD

Live in Den Dullaert: Lidewei Philips met zang en harp

vrijdag 2 juni 2023 20:00 t/m 22:00

Lidewei is al sinds haar 8ste creatief bezig. Naast harples, nam ze vanaf haar 10de pianoles en vanaf haar 12de zangles. In 2007 slaagde ze voor het kunsthumaniora van het Lemmensinstituut te Leuven, waar ze in 2011 haar studies verderzette op het Conservatorium van het Luca School of Arts. Voor haar eerste master ging ze een jaar op Erasmus bij de befaamde Manja Smits in Zwolle. In 2016 werd ze master in de harp met grote onderscheiding.

Lidewei volgde al vele masterclasses en workshop bij bekende harpisten en zangers van over de hele wereld. Tegenwoordig geeft Lidewei zelf harp-, piano- en zangles en combineert ze harp en zang voor diverse concerten. Zo speelde ze onlangs op de Gentse feesten, stond ze al op het parktheater in Lokeren en meer. Ze heeft een enorme passie voor Keltische muziek en schrijft ook zelf muziek.

In 2020 bracht Lidewei haar eerste album ‘Ocean Breeze’ uit. Een album met 10 zelfgeschreven, rustgevende, instrumentale nummers. In 2022 kwam ook haar tweede album uit, ‘The rhythm of the sea’, dit keer met harp en zang. Als creatieve duizendpoot is Lidewei naast muziek ook fervent bezig met schrijven. Haar eerste kinderboek ‘De wereld achter de bomen’ werd vorig jaar uitgegeven door Uitgeverij Het Punt.

Aanvang 20.00 uur

Toegang: gratis

Sportlaan 24

4561 KZ Hulst

www.dendullaert.nl

0114 314 351

Locatie