Afbeelding
Foto: kunstenaars

zomerexpositie ‘t kerkje van Waterlandkerkje

zaterdag 10 juni 2023 13:00 t/m zaterdag 17 juni 16:30

Pascale Zwijsen is trots dat zij haar werk in Waterlandkerkje kan tonen. Op haar reizen in alle werelddelen doet zij inspiratie op en maakt foto’s. Van die foto’s neemt zij een detail, dat op doek wordt geabstraheerd. De schoonheid van de natuur. Alles wordt teruggebracht in hoofdlijnen en sterk vereenvoudigd, zodat het beeld niet echt herkenbaar is. 

Pascale Zwijsen

Turnhout 

pascale.fransen@telenet.be 

www.pz-paintings.com 

Ingeborg van Bourgonie

Alles rondom Ingeborg van Bourgonie kan haar verwondering opwekken en verbeelding prikkelen. Ideeën die daaruit ontstaan legt zij in haar heel eigen vormtaal vast. Het triggeren van een emotionele respons en reflectie bij anderen is het doel. En dat levert monumentale glaskunst op 

Ingeborg van Bourgonie

De Kempen

ingeborgvanbourgonie@icloud.com  

Locatie