Leesbijeenkomst Zeeuws Weerzien

maandag 8 mei 2023 14:00 t/m 15:00

Samen lezen en herinneringen ophalen in bibliotheek Hulst met Zeeuws Weerzien.

Herinneringskrant Zeeuws Weerzien staat vol verhalen over dat ‘Zeeland van toen’. Wij nodigen u graag uit om, onder het genot van een bakje koffie, aan de hand van de artikelen in de krant eigen herinneringen op te halen. De krant is bedoeld voor ‘oud en iets ouder’ en verkrijgbaar in de bibliotheek.

Het nieuwste nummer staat in het teken van fotografie. Want foto’s maken was ooit een serieuze zaak, en duur bovendien. We gaan op de foto in onze nette kleren en moeten lachen naar ’t veugeltje. In deze themakrant passeren enkele bekende fotografen de revue, er komen schoolfoto’s voorbij, trouwfoto’s, een politiefoto, kiekjes uit het familiealbum, foto’s die iconisch werden en bij veel mensen aan de wand hingen, verzamelaars van oude foto’s en nog veel meer. Zo hebben we vier musea in beeld gebracht over fotografie. Er is een hele pagina met lezersreacties en natuurlijk ontbreekt de puzzel niet. We wensen u veel leesplezier en horen uw verhalen graag!

Deelname is gratis. Wel graag aanmelden via de site Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen