Enkele oldtimer tractoren
Enkele oldtimer tractoren Foto: van de OTMMZ

Rondrit op 27 mei met oldtimer tractoren in Zeeuws-Vlaanderen

zaterdag 27 mei 2023 9:00 t/m 16:30

Op zaterdag 27 mei 2023 organiseert de oldtimer trekkerclub (de OTMMZ) weer een rondrit. En niet zomaar één maar een wel heel bijzondere want dit keer is een rondrit door de gemeente Terneuzen gepland. 80 oldtimers zullen vanuit Zuid-Beveland en Walcheren voor het eerst de Westerscheldetunnel door rijden en daarna start in Zeeuws-Vlaanderen een mooie route langs ’s heren wegen. De polderwegen leiden naar mooie gezellige dorpen die worden doorkruist. De groep start vanuit Boerengat, daarna is Hoek de eerste plaats die wordt aan gedaan (ca. 10.15 uur) daarna Biervliet, Philippine, Sas Van Gent, Westdorpe (ca. 12.00 uur de lunch en even uitrusten tot ca. 13.00 uur), Axel, Zaamslag, Reuzenhoek en via Terneuzen duiken de oldtimers weer de tunnel in.

zie ook www.trekkermuseum-otmmz.nl