Afbeelding
Foto: ZEVAC

Autopuzzelrit Nacht van Zaamslag.

zaterdag 27 mei 2023 17:00 t/m zondag 28 mei 4:00

Op zaterdag 27 mei organiseert de ZEVAC alweer de 48e editie van de Nacht van Zaamslag. Een gezellige en leuke kaartleesrit door de polders van Zeeuws Vlaanderen. Er wordt gestreden op verschillende niveaus van experts tot beginnelingen. Heb je zin om samen met vrienden, familie of collega’s een leuke avond door te brengen op sportieve wijze schrijf je dan. Aanmelden kan via de website www.nachtvanzaamslag.nl ook is het mogelijk om op de dag zelf ter plekke in te schrijven tot 18.30 uur. In de rit is ook een praktische proef opgenomen wat het plezier verhoogd. Inbegrepen in de deelname zijn enkele consumpties met de start en tijdens de rustpauzes. Vertrek eerste deelnemer om 19.01 vanaf het Plein te Zaamslag. 

Locatie