Wandel mee in en om Vogelwaarde

donderdag 11 mei 2023 10:00 t/m donderdag 20 juli 11:30

Wil je op een leuke manier in beweging komen of blijven? Doe mee met Elke Stap Telt in Vogelwaarde! Samen wandelen is gezond en gezellig! Zo werk je aan je gezondheid en conditie, maar Elke Stap Telt is ook gericht op sociaalcontact in je buurt. Elke wandeling lopen we ongeveer een uurtje en sluiten we af met een kopje koffie of thee. Wat is Elke stap telt? Het is een wandelgroep, die de eerste tien weken wordt begeleid door Hulst voor Elkaar. De deelnemers wandelen in je eigen omgeving en bouwen de afstand langzaam op, zodat het past bij wat je aankunt. Je krijgt een stappenteller gratis te leen! Je kunt elke donderdag meedoen van 11 mei tot en met 20 juli, met uitzondering van 18 mei. Start vanaf het Dorpscentrum Vogelwaarde. De kosten zijn 20 euro voor tien wandelingen inclusief koffie of thee. Aanmelden via sportenbewegen@hulstvoorelkaar.nl

Locatie