Alphacursus Leger des Heils

donderdag 6 april 2023 18:00 t/m donderdag 22 juni 21:00

Op 6 april start de Alphacursus bij het Leger des Heils aan de Dijkstraat 90. De Alphacursus is een soort Basiscursus van het Christelijk geloof. Deze cursus wordt in veel verschillende kerken gehouden en is dus niet aan een bepaald kerkgenootschap verbonden. In deze cursus gaan we op een eigentijdse manier in op het Christelijk geloof. Een paar onderwerpen zijn:

Waar gaat het nu precies om? 

Wat geloven we nu eigenlijk? 

Wat is bidden? 

Hoe zit het met de Bijbel? 

Wat is nu eigenlijk De Kerk? 

en nog veel meer onderwerpen. In totaal zijn er 11 avonden en een zaterdag.
De Alphacursus draait ook om contact en gesprek met elkaar. Daarom beginnen we onze Alphacursus ook altijd met een (eenvoudige) warme maaltijd. Voor deze cursus is opgeven noodzakelijk. U kunt u opgeven via korps.terneuzen@legerdesheils.nl met als onderwerp: Alpha en dan uw gegevens zodat we contact met u kunnen leggen. Voor meer informatie kunt u ons bellen: 0115-751048