Afbeelding
Foto: Stadsraad Oostburg

Historische QR-stadswandeling Oostburg

donderdag 20 april 2023 12:35 t/m dinsdag 20 april 12:35

Oostburg een stad met een verhaal. Ontdek de geschiedenis van Oostburg. Leer het historisch en recent verleden van Oostburg kennen. Een QR-code wandeling met verhalen en foto’s van weleer, de verwoestingen van de stad en de wederopbouw. Prominente gebouwen en hun verhaal, maar ook van markante personen uit het verleden en heden. Een wandelroute die u langs 17 punten voert, in uw eigen tijd en tempo. De route is ongeveer 5 kilometer, maar het kan ook in gedeeltes gelopen worden. Liever met de fiets erop uit? Op de website www.stadsraadoostburg.nl vindt u twee prachtige fietsroutes rondom Oostburg. De historische Stadswandeling routefolder is gratis verkrijgbaar bij diverse horeca en winkels in Oostburg, het Belfort te Sluis en bij vakantieparken aan de kust. Of u kunt de route ook downloaden vanaf de website www.stadsraadoostburg.nl. Kies een mooie dag uit en ga op pad met de smartphone bij de hand, er valt zoveel te ontdekken over Oostburg.