Bibliotheek Terneuzen
Bibliotheek Terneuzen Foto: https://biebzvl.op-shop.nl/3760/3d-printen-met-tinkercad/15-04-2023

3D printen met Tinkercad

zaterdag 15 april 2023 10:00 t/m 12:00

Leer alles over de 3D printer en ontwerp met Tinkercad je eigen 3D print! Je maakt zo je eigen naambadge.

Heb jij altijd al eens willen 3D printen wat je zelf ontworpen hebt dan is dit je kans. Tijdens deze workshop gaat Robbin je vertellen en laten zien hoe een 3D printer werkt. Ook zal Robbin vertellen over de verschillende materialen en kleuren waarin je kunt printen.

Na de introductie ga je zelf aan de slag met het ontwerpen van een 3D model in het programma Tinkercad. Het model dat je ontworpen hebt zal worden uitgeprint, zodat je aan iedereen kunt laten zien wat jij gemaakt hebt. Hoe tof is dat!

Tinkercad is een gratis webapp voor het maken van 3D-ontwerpen, elektronica en programma’s. Het wordt gebruikt door meer dan 50 miljoen mensen over de hele wereld. Tinkercad is geschikt voor mensen van alle leeftijden. De 3D-ontwerpen die je kunt tekenen, zijn later af te drukken met een 3D-printer. Hierdoor komen de gemaakte ontwerpen tot leven!

Voor kinderen van 8 tm 12 jaar. Neem het liefst je eigen laptop mee. Aanmelden kan via de site van Bibliotheek Zeeuw-Vlaanderen