Lezing in bibliotheek Hulst
Lezing in bibliotheek Hulst Foto: Tis hier geen hotel

Tis hier geen hotel

woensdag 29 maart 2023 19:30 t/m zondag 29 januari 21:00

Heb je een zuchtend en oogrollend kind op de bank zitten? Is het enige dat uit de mond van je kind komt: ‘ja, zo’ en dat er dan niks gebeurt? Dan heb je dus een puber in huis. In deze informatieve en interactieve lezing in bibliotheek Hulst, word je geholpen om je puber beter te begrijpen en hoe je kunt (over)leven met een puber in huis.

Freelancejournalisten Martine de Vente en Saskia Smith zijn beiden moeders van pubers en oprichters van het succesvolle www.tishiergeenhotel.nl, website van het jaar in 2020 en het platform voor iedereen met een puber in huis.Ook zijn zij schrijvers van de succesvolle boeken, Tis hier geen hotel (2018), Heb jij je huiswerk al af (2020), Handboek voor beginnende puberouders (2021) en het Puber Budgetboek (2022).

Tijdens deze lezing op 29 maart leiden ze je langs de hoogte-en dieptepunten van het puberouderschap. Ze gaan niet vertellen hoe ouders moeten opvoeden (ze doen zelf ook maar wat), maar laten zien hoe je je puber én jezelf zonder al te veel kleerscheuren en met een beetje gezond verstand en véél humor door die puberteit loodst.

Deze lezing is in samenwerking met Stichting Hulst Cultureel en Den Dullaert.