Afbeelding
Foto: Eigen ontwerp De Trip bv

Night of the ‘60, ‘70, ‘80’s

zaterdag 25 maart 2023 20:30 t/m zondag 26 maart 1:00

Vier muziekvrienden uit Sas van Gent hebben zich verenigd in De Trip bv. Zij bezoeken al bijna 45 jaar concerten, van voornamelijk de Rolling Stones, maar organiseren ook (on)regelmatig muziekavonden. Ditmaal staat de muziek uit de jaren ‘60, ‘70 en ‘80 van de vorige eeuw centraal. Dj’s Herby en Toon toveren bekende en onbekende platen uit hun platenkoffer en laten deze 3 decenia muzikaal herleven. Tijdens deze muziekavond wordt er tevens een ludieke quiz georganiseerd waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Om 11 uur ‘s avonds krijgt iedereen een borreltje van de organisatie om daarmee een proost uit te brengen aan de in 2019 overleden Herman van Dorst, mede grondlegger van De Trip bv. De ‘60, ‘70 en ‘80-er muziekavond in café de Rijnvaart in Sas van Gent begint om 20:30 uur en is gratis toegankelijk.