De Emmahal in Kloosterzande, het clubgebouw van Stichting Kloortje/SAR.
De Emmahal in Kloosterzande, het clubgebouw van Stichting Kloortje/SAR. Foto: Stichting Kloortje/SAR

Grootste rommelmarkt van Zeeland

zaterdag 25 maart 2023 10:00 t/m zondag 26 maart 16:00

In het weekend van 25 en 26 maart 2023 is het voor de 48e keer rommelmarkt van Kloortje in Kloosterzande. Op zaterdag 25 maart starten we om 10.00 uur en we sluiten om 17.00 uur. Op zondag 26 maart is de rommelmarkt van 10.00 – 16.00 uur. 

Op zaterdag 18 maart halen we in Kloosterzande huis-aan-huis spulletjes op voor de rommelmarkt. 

Een groot aantal helpers en vrijwilligers halen op de zaterdag voorafgaand aan de rommelmarkt met vrachtwagens huis aan huis in Kloosterzande de spullen op. Alle dozen en zakken worden uitgepakt en de spullen worden gesorteerd en geprijsd. 

Sinds enkele jaren organiseert Kloortje de rommelmarkt samen met tafeltennisvereniging SAR. De opbrengst is voor de exploitatie van het gezamenlijke clubgebouw, de Emmahal. In deze hal kan men terecht voor tafeltennis, zumba, streetdance, twirling en voor de repetities van de dweilband.