Informatiebijeenkomst Schildklieraandoeningen

donderdag 23 maart 2023 19:00 t/m 21:00

Donderdagavond 23 maart 2023 organiseert de Schildklier Organisatie Nederland (SON) in samenwerking met dr. C.K.A. van den Berge internist van het Adrz een informatiebijeenkomst over schildklieraandoeningen. De bijeenkomst vindt plaats in de Ontmoetingskerk, Kornetstraat 4, 4462 MV Goes. De avond begint om 19.00 uur, u kunt binnenlopen vanaf 18.30 uur. Dr. C.K.A. van den Berge zal een presentatie geven over de werking van de schildklier en de behandeling van schildklierziekten. Er zal ook aandacht geschonken worden aan een studie voor patiënten met een traag werkende schildklier (hypothyreoïdie) die bij behandeling met enkel T4 (levothyroxine) aanhoudende (vermoeidheids)klachten hebben. Het Adrz gaat aan deze studie - de T3-4 hypotrial – deelnemen. Heeft u interesse? Dan kunt u het programma bekijken via de agenda van de website van SON (www.schildklier.nl). U kunt zich daar ook aanmelden.