Jim Stoltze in bibliotheek Terneuzen
Jim Stoltze in bibliotheek Terneuzen Foto: Jim Stoltze

Jim Stolze over AI

woensdag 22 maart 2023 19:30 t/m 21:30

Schrijver en ondernemer Jim Stolze neemt je mee in de wereld van kunstmatige intelligentie (AI). In het kader van de landelijke AI-Parade is hij 22 maart te gast in bibliotheek Terneuzen.

Niet iedereen zit te wachten op een powerpoint presentatie. Daarom verpakt Jim Stolze een flitsende lezing over de nieuwste technologieën in het jasje van een pub-quiz. Jim behandelt feitjes over diverse tech onderwerpen en wat daarbij komt kijken. Tussendoor geeft Jim mini-colleges over de onderwerpen die hij behandelt. Iedereen met een smartphone kan meedoen en strijden om een plekje op het podium, lol gegarandeerd en je steekt er ook nog iets van op!

Jim Stolze is schrijver en ondernemer. Met zijn bedrijf Aigency levert hij oplossingen op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) aan grote bedrijven. Daarnaast wordt hij vaak ingezet als ‘pep-talk’ op events over innovatie, technologie of ondernemerschap.

Deze gratis activiteit vindt plaats in het kader van de Zeeuwse AI-Parade. Aanmelden via www.biebzvl.nl