Aanbouw Vlaander Prefab
Aanbouw Vlaander Prefab Foto: Vlaander Prefab B.V.

Open dag ‘Complete aanbouw/woning binnen 1 dag’

zaterdag 18 maart 2023 10:00 t/m 16:00

Na het succes van afgelopen jaren, organiseert Vlaander Groep op zaterdag 18 maart 2023 opnieuw een open dag. Tijdens deze open dag kunt u een kijkje nemen achter de schermen bij Vlaander Prefab B.V. in Axel. Op het terrein én in de speciaal ingerichte prefabhal kunt u verschillende aanbouwen en woningen bekijken. Zowel aan de buitenkant als binnenin.

Wat is er te zien?

Als het om prefab gaat, ontvangt Vlaander Groep de meeste aanvragen voor aanbouwen aan woningen. Binnen één dag wordt de woning vergroot. Naast de prefab aanbouw, is er de laatste tijd ook steeds meer vraag naar volledige prefab woningen. Deze woningen worden, net zoals de prefab aanbouwen, volledig klaargemaakt in de prefabhal en worden in één keer geplaatst op locatie. Daarnaast zijn mantelzorgwoningen op dit moment ook ontzettend populair. Deze zullen uiteraard ook te zien zijn tijdens de open dag op zaterdag 18 maart. Ook Tiny Houses zijn in trek. Hiervan zijn diverse ontwerpen in te zien.

Partners open dag

Met een groot aantal vaste partners vervaardigt Vlaander Prefab B.V. de verschillende aanbouwen/gebouwen. Diverse partners zullen ook terug te zien zijn tijdens de open dag om uitleg te geven over de desbetreffende expertise.

Win gratis interieuradvies

Afmetingen, gevelbekleding, kozijnen, interieur en voorzieningen... Bij Vlaander Prefab wordt alles op maat gemaakt. Om de keuze voor u makkelijker te maken, heeft Vlaander Prefab een demoruimte ingericht. Hier kunt u de materialen in het echt zien en ervaren. Zo kunt u kijken of het kozijn al dan niet glanst of voelen hoe de structuur van de wand is. Deze demoruimte is te bezichtigen op afspraak. Komt u naar de open dag en vult een intakeformulier in? Dan maakt direct kans op gratis interieuradvies t.w.v. € 450!

Waar en wanneer

De open dag vindt plaats op zaterdag 18 maart 2023 van 10.00 tot 16.00 uur. Adres Vlaander Prefab: Meekrapweg 14, Axel. U bent van harte welkom! Meer weten over Vlaander Prefab, over de mogelijkheden of over de partners die tijdens de open dag aanwezig zijn? Neem een kijkje op www.prefabaanbouwzeeland.nl.