Afbeelding
Foto: Google afbeeldingen

Vastenactie verkoop tweedehands kleding

woensdag 1 februari 2023 9:30 t/m vrijdag 31 maart 16:30

Vrijwilligers van ‘Werkgroep Vastenactie’ afdeling Sas van Gent/Westdorpe van de Elisabethparochie, zullen weer tweedehands kleding verkopen ten voordele van
Stichting Sibusiso‘, het gezamenlijk Vastenactieproject van Zeeuws-Vlaanderen.

Sibusiso is een centrum in Tanzania waar kinderen met een beperking tijdelijk worden opgenomen en waar tal van activiteiten plaatsvinden. Sibusiso streeft ernaar het taboe rond handicaps te doorbreken en de acceptatie van verstandelijk gehandicapte kinderen in Tanzania te vergroten.

De tweedehands kledingwinkel is dit jaar gevestigd in de winkel van Landgraaf, Zuidstraat 8 te Sas van Gent. De winkel zal gedurende de maand februari en maart geopend zijn van dinsdag tot vrijdag van 9.30 tot 12 uur en van 13 uur tot 16.30 uur. Op zaterdag kan je in de winkel terecht van 9.30 tot 14.00 uur. Dit jaar zal er ook nieuwe kleding verkocht worden, o.a. lingerie, badkleding en kinderkleding.
Goede en schone kleding kan tijdens de openingsuren ingeleverd worden.