Waterdunen
Waterdunen Foto: Het Zeeuwse Landschap

Vogelexcursie Waterdunen

zaterdag 18 november 2023 10:00 tot 13:30

Waterdunen is in het najaar een geliefd tussenstation voor trekvogels. De visarend, lepelaar en bontbekplevier vinden in dit gebied voedsel en rust voordat ze hun verdere reis kunnen maken. Ook zijn er vele vogels die in Waterdunen neerstrijken om te overwinteren, zoals de smient, brandgans en wintertaling.

Wil jij meer weten over vogels? Tijdens deze excursie staan de vogels centraal. Je wandelt samen met een gids en vogelkenner langs kijkschermen, vogelhutten en over bruggen om de vogels en hun gedrag van dichtbij te bekijken. 

De excursie duurt 3,5 uur en neemt je mee over een route van bijna 6 kilometer. Vergeet niet je verrekijker mee te nemen!

Verzamelen parkeerplaats Waterdunen aan de Walendijk

Aanmelden via www.hetzeeuwselandschap.nl

Locatie