Digitaal oefencafe in bibliotheek Hulst
Digitaal oefencafe in bibliotheek Hulst Foto: Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen

Digitaal oefencafe

vrijdag 6 januari 2023 10:00 t/m vrijdag 14 april 12:30

Iedereen met vragen op digitaal gebied kan op vrijdagochtend tussen 10 en 12.30 uur terecht bij het Digitaal Oefencafé in bibliotheek Hulst. Ook iedereen die graag onder begeleiding wil oefenen op eigen tablet, laptop, mobiel of beschikbare pc’s is van harte welkom. Kom gezellig langs en ontdek de vele mogelijkheden.

Of je nu (oud)cursist van de cursus Klik&Tik bent en je vindt het lastig om thuis zelfstandig verder te oefenen of je wil graag onder begeleiding oefenen en leren werken op eigen laptop, tablet of smartphone kom dan naar het gratis Digitaal Oefencafé.En natuurlijk mag je ook aansluiten wanneer je andere digitale vragen hebt, van het installeren van een app tot het sturen van een email of iets opzoeken of bestellen op internet.

Maar ook als je gezellig met andere bezoekers digitale kennis wil delen of een spelletje wilt spelen op de laptop of tablet ben je van harte welkom. Er is altijd begeleiding aanwezig en de koffie staat klaar.

Neem indien mogelijk je eigen opgeladen laptop, tablet of smartphone mee.